2017-05-06 08:30:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem szól szám, nem fáj fejem

Napi horoszkóp május 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Mérleg jegyében jár – ez azt is jelzi, hogy most szívesen él tárasági életet, örömmel vesz rész zajos eseményeken, baráti találkozókon. Ha jó az idő, tegyenek egy hosszabb sétát, vagy akár túrázni is elmehetnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma könnyebben megy minden, mint ahogy azt tervezte! Remekül össze tudja hangolni az ellentétes érdekeket, szempontokat is, ezért ma nagyon jó a hangulat ön körül – ideális a nap családi programok szervezésére!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az ön jegyében jár, és meseszerű körülményeket teremt ön körül. Minden lelkesedése mellett ügyelnie kellene arra, hogy ne zavarjon össze valamit. Ha mindenhez egyszerre akar hozzáfogni, és egyszerre akarja elvégezni, azzal nem segít senkinek. Maradjon ura a helyzetnek!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma a Mérleg jegyéből indul. Legyen türelmes, és mutasson megértést mások iránt. Bár az anyagiak reményteljesen alakulnak, de nagyon meg kell fognia, becsülni minden forintot. Figyeljen erre!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Kissé feszült a mai napon. Ne engedje, hogy az érzelmei uralják teljesen a döntéseit. Legyen realista, próbálja élvezni az életet! A párkapcsolata fordulóponthoz érkezhet: el kell dönteniük rövidesen, hogy elköteleződne-e egymás iránt, vagy külön folytatják az útjukat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Eseménydús nap elébe néz! Talán sokat lesz úton, és kellemes élmények érik, vagy több jó hírt is kaphat telefonon. Egy barátját is időszerű lenne meglátogatnia, az illető számítana a támogatására.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A családtagjai körében érzi magát a legjobban. Úgy érzi, hogy még az állását, az előmenetelét is feláldozná, csakhogy jobban magához kösse párját. Erre nem lesz szüksége!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az élet minden területén igyekezzen visszafogni magát. Most tele van szenvedéllyel, de a heves kirohanásait értetlenül szemléli a környezet. Este egy meglepő látogatás nagy örömet szerez majd önnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyébe indult, így a kapcsolatrendszert hozza előtérbe. Talán sikerül megismerkednie valakivel, aki jó ötleteket ad arra, hogyan juthatna még gyorsabban előre. Ha teheti, ma ne menjen nagybevásárlásra, mert most nem tud vigyázni a pénzére.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Félreértések szövevényébe kerülhet, de nyugalmának és határozottságának köszönhetően hamar tisztázza a dolgokat. Ma igaz a mondás: „nem szól szám, nem fáj fejem”. Jobb, ha ehhez tartja magát, és nem kotyog ki semmi bizalmasat…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vidáman belevághat bármibe, mert akárhová megy és akárkivel találkozik, kedvező fogadtatásra fog találni. Valaki meglehetősen féltékeny lesz a sikereire, talán egy magányos barátja az illető.

Halak: II. 19. - III. 20.
Találkozzon a barátaival! Az ötleteit sokra becsülik, és a többiek önhöz fordulnak tanácsért. Minden esetre most a saját dolga legyen a legfontosabb.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: